Hoe kan ik een afspraak maken voor het demonteren van mijn auto?

Neem contact op met ons bedrijf om een afspraak te maken voor het demonteren van jouw auto. We bespreken dan het proces en eventuele kosten en maken een afspraak om de auto op te halen of dat u de auto indien mogelijk komt afleveren.

Verkopen jullie alleen complete auto’s als occasions?

Ja we verkopen zowel complete auto’s en losse auto onderdelen.

Wat gebeurt er met de resterende materialen na het demonteren van een auto?

De resterende materialen worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd en gerecycled. Bijvoorbeeld het metaal wordt gesmolten en hergebruikt om nieuwe producten te maken. Andere materialen worden op een vergelijkbare wijze gerecycled of afgevoerd.

Kan ik auto onderdelen bij jullie bestellen en laten bezorgen?

Ja, we kunnen auto onderdelen leveren en bezorgen op een locatie naar keuze. Neem contact op met ons bedrijf om te informeren naar de beschikbaarheid en levertijd van de onderdelen.

Hoe bepaal ik de waarde van mijn oude auto?

De waarde van een oude auto hangt af van verschillende factoren, zoals de staat van de auto, het merk en het model, de kilometerstand en de vraag op de markt. Neem contact met ons op om de waarde van jouw oude auto te bepalen.

Kan ik mijn auto zelf naar jullie bedrijf brengen?

Ja, je kunt je auto zelf naar ons bedrijf brengen. We hebben speciale parkeerplaatsen voor oude en afgedankte auto’s. Als je de auto zelf brengt, ontvang je van ons een vergoeding voor de bruikbare onderdelen van de auto.

Hoe werkt het proces van autodemontage?

Het proces van autodemontage begint met het verwijderen van vloeistoffen en onderdelen die kunnen worden verkocht. Daarna wordt de auto ontmanteld en worden de verschillende materialen gescheiden voor recycling.

Kan ik mijn oude auto naar een autosloperij brengen?

Ja, als uw auto niet meer in gebruik is, kunt u deze naar een autosloperij brengen voor demontage en recycling.

Wat voor soort auto-onderdelen verkopen jullie?

Wij verkopen diverse auto-onderdelen, zowel nieuwe als tweedehands, voor verschillende automerken en modellen. Denk aan remmen, banden, motoren, versnellingsbakken, etc.

Wat is ijzer recycling?

IJzer recycling is het proces van het recyclen van ijzerhoudende materialen zoals auto’s, machines en apparaten. Het doel is om het materiaal opnieuw te gebruiken en zo de afvalstroom te verminderen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan hieronder contact met ons op.