H. De Kok Containers plaatsen

Laat gratis containers plaatsen en ophalen in diverse formaten voor metaal- en ijzerafval. Harry de Kok Metaalhandel & Autodemontage plaatst en haalt ze op bij particulieren en bedrijven. Efficiënte verwerking van uw materialen.

Ontdek wat u voor uw metaal kunt krijgen

Geef aan wat voor metalen u in wilt leveren en wij geven u vooraf een indicatieve prijs voor uw metalen. Deze indicatie is gebaseerd op de meest actuele prijzen.

 

Verder vragen over onze prijsindicatie? Neem telefonisch contact op of bekijk onze contactpagina.

Image 6

Vul uw aanvraag hier in

Metaal aanvraag formulier
Rectangle 188
IMG_1428

Onze werkwijze

Het plaatsen van containers is een belangrijk onderdeel in het verwerkingsproces van metaal en ijzer.

Wij plaatsen gratis containers in verschillende formaten voor metaal- en ijzerafval bij particulieren en bedrijven. Bovendien komen wij deze op afspraak ook weer ophalen als ze vol zijn.

Soorten containers

Onze containers zijn o.a. geschikt voor:

  • Sloop & demontage
  • Schroot-afval (zoals kleinen metalen/kabels)
  • Productie/constructie afval
  • Particulier & bedrijf
Ontwerp zonder titel (12)
Ontwerp zonder titel (13)

Voordelen van onze containers

Wanneer u met regelmaat schroot afval, sloopafval en andere recyclebare metalen heeft waar u vanaf moet, is het handig deze te verzamelen en periodiek te laten ophalen. Wij plaatsen containers in verschillende formaten. We maken afspraken over wat u aan recyclebaar materiaal verzameld en is de container vol, dan halen wij deze voor u op.

Onze containers voor u

Heeft u regelmatig recyclebaar materiaal? Dan kunt u bij ons een container laten plaatsen. Wij bieden containers in verschillende formaten voor sloop- en demontageafval, schroot, productie/constructieafval en zowel particulier als zakelijk gebruik. Wanneer de container vol is, komen wij deze ophalen, zodat u frequent kunt verdienen aan uw recyclebare afvalstoffen.

Ontwerp zonder titel (14)